Promowanie na śmierci dziecka

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MarcinKanarek
    Classic
    • 2010
    • 25

Pablo_V, uzupełnij profil

Zamieszczone przez Pablo_V
    Jutro podepnę ją w pracy do kompa i zobaczę co wyskoczyło
    od tego zacznijmy
  • r2r
    RS
    • 2008
    • 4720
    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Przepraszam za słownictwo, ale czytając coraz nowsze niułsy o tej parze, to po prostu idzie pierd..ąć :shock:
    Robi sie z nich celebrytów, a sami zainteresowani szczerzą mordy. Zaprasza ich oczywiście kto...? Drzyzga która w moich oczach od zawsze była starą rurą, która dla oglądalności zaprosi nawet samego diabła, byle słupki się zgadzały. Nie wiem co sądzicie ale na zdjęciach Ci "państwo" wyglądają na zadowolonych z życia. Jakby nic sie nie wydarzyło.

Artur

Komentarz

• westwi78
      RS
      • 2008
      • 2940

r2r, i widzisz...to działa...sam tutaj link wrzuciłeś...takie są teraz niestety media. Dla nich etyka=oglądalność.

Komentarz

• piotrek_os
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 8160
        • Octavia II (1Z3)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Fryzury zmieniaja, bo ich ludzie rozpoznaja...... q...a mać! To po jakiego pierona z tymi nowymi fryzami do TV sie pchaja itp! Dla mnie to jedno wielkie nieporozumienie!
        Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• Jark7
          Elegance
          S_OCP Member
          • 2008
          • 777

dla mnie jest to niesmaczne i żalosne
          i sam nie wiem czy bardziej ohydni są "bohaterowie" czy media :!:
          Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
          Jark7
          było 119/296 jest 143/328 by Aligator

Komentarz

• lilo
            RS
            • 2006
            • 4315
            • Mercedes-Benz

Wszystko to jakieś podejrzane ja w ich sytuacji to bym w psychiatryku wylądował :roll:
            Daniel

Komentarz

• westwi78
              RS
              • 2008
              • 2940

lilo, to nie koniec sprawy jeszcze.

Komentarz

• kiki
                Rider
                • 2010
                • 359

Biszczu, mam takie same odczucia :evil:

Komentarz

• alfee
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 2583

Zamieszczone przez kiki
                  mam takie same odczucia
                  Jest nas więcej. I jakoś jestem (prawie) pewien, że niedługo prawda wyjdzie na jaw. Prokuratura robi swoje i oni oboje trafią za kratki za zabójstwo i współudział. A w pierdlu już się nimi odpowiednio zajmą :evil:
                  Alfee
                  Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
                  Kawasaki ER5 :-)

Komentarz

• endryu
                    RS
                    • 2006
                    • 3773
                    • Octavia II combi (1Z5)
                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

A w tym wszystkim miesza K.R. I jeszcze kasiorę jakąś wyciągnie ink
                    O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
                    O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
                    =================================================

Komentarz

• phrix
                      L&K
                      • 2007
                      • 1000
                      • Audi
                      • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
                      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Jednym słowem szopka, zwłaszcza w wykonaniu mediów. Konferencje, wywiady, występy ... brak słów.
                      Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI

_

Komentarz

• Le-Ce
                        L&K
                        • 2010
                        • 1313
                        • Octavia I (1U2)
                        • AUM 1.8 20VT 150 KM

Bony&Clyde

Zimne, wyrachowane produkty poprzedniej dekady :evil: :evil: :evil:

r2r

o których słusznie pisałeś, robiąc dla większości młodego pokolenia,
                        swą jakże ponurą wiwisekcję.
                        Moja ADELA

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58788

i jej najlepszy wynik 15,75 l/ 100km

Komentarz

• blackrs
                          RS
                          • 2008
                          • 4826
                          • Superb II combi (3T5)
                          • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

to jest grubymi nićmi szyte tam jeszcze wyjdzie kika rzeczy które nas zaskoczą tak mi się wydaje. K.R> długo mieszał już chyba nie bedzie bo dostał 2,5 do odsiadki tyle że apelacje bedzie pisał i troche mu sie odsunie. co do zmiany koloru wlosów to K.R. mowil w poniedziałek u lisa że oni robią im specjalna charakteryzacje żeby ich ludzie nei poznawali. ale tak jak kolega wyżej slusznie zauważył jak by chcieli żeby ich nie poznano to by siedzieli cicho w załobie chociaż żeby pozory stworzyć a tu lans że ja pierdziele. jednym slowem żenada
                          BYŁA o1 rs
                          BYŁA o2 1.6
                          JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• ruwado
                            RS
                            • 2009
                            • 14885
                            • Octavia IV (NX3)

Zamieszczone przez blackrs
                            to by siedzieli cicho w załobie chociaż żeby pozory stworzyć
                            chyba wczoraj widziałem na onecie jej zdjęcia, z jakiegoś spotkania właśnie. Nie było zapatrzona tępym wzrokiem. Na jej gębie malował się uśmieszek - chyba już nie mogła zapanować nad rolą smutnej mamusi. On też wygląda mi na niezłego sekciarza. Kamienna twarz. Wg. mnie ludzie bardziej rozpaczają po utracie psa niż oni po swoim jedynym dziecku :evil:
                            pozdrawiam - Darek

Komentarz

• blackrs
                              RS
                              • 2008
                              • 4826
                              • Superb II combi (3T5)

niestety taka prawa i ja jestem przekonany że w tej sprawie wyjdą jeszcze jakieś kwiatki które nas zaskoczą
                              BYŁA o1 rs
                              BYŁA o2 1.6

Komentarz

• Mihau
                                RS
                                • 2009
                                • 7460
                                • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Dla mnie to jest żałosne. Cała ta akcja. Jakieś konferencje z udziałem Katarzyny, ale przecież ona jest w złym stanie psychicznym i nie będzie się wypowiadać. To ja się pytam, na ch.. tam przyszła skoro w takim strasznym stanie jest? Narobili szumu, bo ludzie to kochają!! Sensacja!! Koniec nudnych wiadomości jak to Tusk, Kaczyński i inni wchodzą sobie w dupe ale se cisną. Jest akcja, jest oglądalność.

Dla mnie Rutkowski to pajac. Może jest i skuteczny ale taką szopkę jaką zrobił to już masakra. I tak najlepsze było jak znaleźli kurtkę czy coś i konferencja z terenu o 23 w TVN24 i mówi Rutkowski "...nooo jest zawiniątko, śmierdzi strasznie, bla bla bla...", a okazało się, że to sama kurtka. To co tam on czuł? Bąka walnął i swoje zapachy czuł? Tak samo utrzymywanie ich. No kurde bez jaj. Żyją sobie w luksusach, a dziecko nie żyje.

I najśmieszniejsze. Postawili jej dopiero teraz zarzuty ap ropo upozorowania porwania i, że szukali kogoś kogo nie było. Nie no kurde, błyskotliwe, ciekawe jak do tego doszli? Prokurator powinien dostać za błyskotliwość awans, nagrodę i wycieczkę do Gran Canari to by się jeszcze jakieś "Pamiętniki z wakacji" nakręciło. Przecież to powinni zrobić tydzień po wyjaśnieniu całej akcji.
                                O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• blackrs
                                  RS
                                  • 2008
                                  • 4826
                                  • Superb II combi (3T5)

Zamieszczone przez Mihau
                                  Dla mnie Rutkowski to pajac. Może jest i skuteczny ale taką szopkę jaką zrobił to już masakra. I tak najlepsze było jak znaleźli kurtkę czy coś i konferencja z terenu o 23 w TVN24 i mówi Rutkowski "...nooo jest zawiniątko, śmierdzi strasznie, bla bla bla...", a okazało się, że to sama kurtka. To co tam on czuł? Bąka walnął i swoje zapachy czuł? Tak samo utrzymywanie ich. No kurde bez jaj. Żyją sobie w luksusach, a dziecko nie żyje
                                  dokładnei ja akurat ogladałem to na żywo bo jakoś spać nei moglem i się smialem odrazu do siebie jak może cos śmierdzieć w temp -15 jak to nawet się nie moglo rozlożyć tylko zamarzlo i tak lezało...
                                  BYŁA o1 rs
                                  BYŁA o2 1.6

Komentarz

• r2r
                                    RS
                                    • 2008
                                    • 4720
                                    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez westwi78
                                    r2r, i widzisz...to działa...sam tutaj link wrzuciłeś...takie są teraz niestety media. Dla nich etyka=oglądalność.
                                    ...ale CO działa?

Ja przeglądam ten pudelkowy portal czasem dla zabicia czasu, żeby zobaczyć kto się zbłaźnił i zrobił z siebie jeszcze większą sieczke w imię "kariery", ale jak zobaczyłem ta informację to we mnie zawrzało :evil:

Nie wiem w którą strone idzie świat skoro na czyms takmi jak śmierć własnego dziecka, robi sie potem lans siebie samego w mediach, przeto naturalnym jest że taka para ludzi jeszcze pare lat wstecz miałaby bardzo ciężko aby uniknąć samosądu z rąk rozwścieczonej gawiedzi. Dziś gawiedź siedzi przed tv i z dreszczem obserwuje całe nastepstwa sytuacji i moim zdaniem świadczy to o tym, jakie nudne ma Polak życie. Pensja słaba, pinindzy ni mo, właczmy telewizor pilotem, rozjebmy się na kanapie i pooglądajmy jakąś relację z czyjegoś nieszczęścia.

Jak plugawe są media że promuja cos takiego w imię oglądalności?

Ja wiem że lud potrzebuje chleba i igrzysk, ale na Boga...są jakieś granice, i LUDZIE te granice cały czas popychaja do przodu, wręcz do estremum. Co chwila jakiś psychol robi strzelaninę pod jakąś instytucją publiczną, co chwila jakis zamach i wszedzie widze tylko reporterów latających z poparzona dupą - bo może sie odkryje jeszcze jakąś sensację. Za taką hienę uważam tez Drzyzgę, która zaprasza do swojego programu przeważnie dziwaków, wykolejeńców, chorych i nieświadomych tego faktu ludzi. Potem z przejętą miną zadaje im pytania kandydując do miana polskiej "Oprah Łinfrej", a tak naprawde jej program jest o niczym. To tak jak przechadzanie się po miasteczku cyrkowym. Tutaj kobieta-guma, tam pół-mężczyzna/pół-kobieta, tam człowiek-słoń. Na h..j taka sieczka w ramówce? Potrzebujemy takich gówien w telewzji? Przeciez to nie trzyma najniższego poziomu.

Sam składałem swojego czasu papiery na studia dziennikarskie i choć róznie sie potem potoczyły koleje losu, to sądzę że dzis jako dziennikarz byłbym bezrobotny. Bo jeżeli TO są TEMATY do zabawiania publiki w TV to idź pan w piz..u z taką rozrywką i dziennikarstwem.

Lada chwila będa cieżarne 15-latki, dragi sprzedawane w sklepiku szkolnym, mordercy dzieci mający własne szoł, Grycanki-huj..wianki itd....a ludzie będa mowic "weź przełącz, to już było" i szukac jeszcze większej krwi...
                                    Artur

Komentarz

• 4x4BKF
                                      L&K
                                      • 2010
                                      • 1279

Drzyzga - jej programy są dla mnie tyle warte co fakt&super ekspres razem wzięte. A właściwie mniej, bo jej programem nie można sobie od biedy dupy wytrzeć.
                                      Fakt jest faktem - tu wypowiadam swoją własną opinię o tych nie-ludziach - że sa oni dla mnie najniższym sortem gatunku ludzkiego. Młodzi, cyniczni, jak na swój wiek strasznie wyrachowani, być może to wynika ze zwykłej głupoty...
                                      Niemniej jednak mam nadzieję, że to że matka ś.p. dziecka wyszła z pierdla miało takie tło:

Otóż policja być może zawarła z Rutkowskim (mając na niego jak zawsze kilka kwitów) taki układ, i powiedziała mu:
                                      - Słuchaj Krzysiu, w mediach się będziemy gryźli, al Ty będziesz udawał przyjaciela tych młodych. My matkę wypuszczamy z pierdla bo w pierdlu ona nic nam nie powie bo jest dosyć twarda sztuka. Bierzesz ich ze sobą do Łodzi, tam im dasz mieszkanie które będzie wyjebane podsłuchami jak stodoła sianem. Oni tam sobie będą żyć niby pod ywoim parasolem, będą sobie gadać, a my ich będziemy słuchać, monitorowac internet, telefony i tym sposobem ich mamy...
                                      4x4

Komentarz

• ruwado
                                        RS
                                        • 2009
                                        • 14885
                                        • Octavia IV (NX3)

Widać było kamienną twarzyczkę Pana Bartusia od początku. dziecko niby zginęło, a wiedział, że nie żyje, a on występował jak w programie publicystycznym jak by chodziło o kradzież roweru.
                                        pozdrawiam - Darek

Komentarz

• aro_40
                                          RS
                                          • 2007
                                          • 1529
                                          • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez ruwado
                                          Widać było kamienną twarzyczkę Pana Bartusia od początku. dziecko niby zginęło, a wiedział, że nie żyje, a on występował jak w programie publicystycznym jak by chodziło o kradzież roweru.
                                          tez dostawałem drgawek widząc buchające emocje tego tatusia. nie zdziwiłbym się, gdyby on okazał się pomysłodawca całej imprezy, a mamusia jedynie głupim wykonawcą.
                                          Gdyby nie nachalne media żerujące na taniej sensacji nie byłbym zmuszony śledzić tego żenującego serialu. niestety co i raz natknę się na wiadomości o tej parze + ich najlepszy przyjaciel - Krzysztof R. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
                                          If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
                                          _______________________________________
                                          a teraz doszła służbówka O III combi 2,0 150 KM

Komentarz

• kabanos
                                            RS
                                            • 2011
                                            • 4544
                                            • Octavia I combi (1U5)
                                            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez r2r
                                            Nie wiem co sądzicie ale na zdjęciach Ci "państwo" wyglądają na zadowolonych z życia. Jakby nic sie nie wydarzyło.
                                            Pewnie że są zadowoleni. Przecież pozbyli się "problemu" który stał na drodze do "normalnego" życia. Koniec wstawania w nocy, karmienia, zmiany pieluch i kąpieli Ja bym się załamał, a "bohaterowie" jakoś na zasmuconych nie wyglądają, ani z powodu straty dziecka, ani "nagonki" na nich.

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• Rok z Bagien
                                              L&K
                                              • 2010
                                              • 1172

To i ja się uzewnętrznię.

Popieram to co napisał r2r i w tym wątku i w tym o lansie maturzystek z Kielc.

Dla mnie oba tematy są bezpośrednio związane z innym, na tym forum: co myślicie o autach z ogłoszenia.

Co ma piernik do wiatraka ??

Ano niestety to wszystko co oglądamy, czytamy i słuchamy to tylko płycizna intelektualna kapitalizmu.
                                              Sorry Winetou, jest popyt jest podaż.
                                              To i nic więcej.

Ktoś lubi oglądać Drzyzgę, Taniec z Debilami, Rutkowski show - dostaje to w TV
                                              Ktoś lubi słuchać Disco - Polo - Świat - dostaje to.
                                              Ktoś lubi czytać o odciskach na dupie takiej to, a takiej Grycanki lub innej ParisHelenki - dostaje to
                                              Ktoś chce kupić Octę za 15.000 zł, z 2010 r., w stanie idealnym. z przebiegiem 7 km - dostaje to
                                              Ktoś lubi usłyszeć o dobrobycie - dostaje program wyborczy a później PO-PIS-Ruchankę PaliMarihuankę-PSL-SLD-PJN i inna jebankę.

Jak ktoś chce niech sobie dopisze co dusza zapragnie.

Bądźmy mądrymi konsumentami (łatwo powiedzieć, ale da się zrobić) dostaniemy "mądry towar".

Komentarz

• hubert78
                                                RS
                                                S_OCP Member
                                                • 2007
                                                • 1576

Moja młodsza córka jest w podobnym wieku co zamordowana dziewczynka i po takich newsach jakie dochodziły do mnie od początku sprawy (ciężko nie słyszeć jak się dużo radia w aucie słucha) i jak słyszę określenie "rodzice Madzi" to mnie szlag trafia , do tych osób bardziej pasuję określenie "właściciele" (nie obrażając normalnych właścicieli zwierząt) bo tak się zachowali i zachowują .
                                                O Rutkowskim się wypowiadać nie będę bo przez niego nie mogę nosić jednych z moich ulubionych okularów przeciw słonecznych bo wiocha.

Komentarz

• Eidos71
                                                  RS
                                                  • 2011
                                                  • 2050
                                                  • Octavia II (1Z3)
                                                  • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Rutkowski dał ciała i wykazał się całkowitą amatorszczyzną, gdy podpowiedział matce dziecka, że pewnie córeczka przypadkiem wypadła jej na ziemię. Gdyby poprzestał na przyznaniu się Katarzyny, że porwanie córki to była ściema - byłby dla mnie "prze-gościem"... Oczywiście pomijam jego obecne zachowanie - lansowanie się i występowanie w roli adwokata tej pary "rodziców"...
                                                  A co do samych "rodziców" - ich zachowanie ma sens... Robią z siebie ofiary mediów i społeczeństwa, przekonują o tym, jak bardzo są nieszczęśliwi z powodu "prześladowań"... A gdy niepodważalne dowody wskażą, że oboje są sprawcami umyślnego zabójstwa swojego dziecka - wtedy będą wykazywać, że zostali już ukarani przez społeczeństwo, a wyrok skazujący, jaki wtedy wyda sąd, jest niesprawiedliwy i krzywdzący... Kolejnym krokiem będzie usiłowanie wykazania niepoczytalności obojga (lub tylko Katarzyny, jeżeli uparcie będzie brała całą winę na siebie) i doprowadzenie do umieszczenia jej w placówce psychiatrycznej na jakieś krótkotrwałe leczenie, zamiast wieloletniej odsiadki. Rutkowski ma na pewno jakiś układ z tą parą, którego podstawą jest kasa i lansowanie się "pana detektywa" w mediach - gdy w końcu definitywnie sprawa się rozwiąże na niekorzyść "rodziców", wtedy Rutkowski stanie w ich obronie - chyba, że oni (lub ich rodzina) nie wywiążą się z finansowej strony zobowiązań... W takim przypadku Rutkowski wycofa się i albo będzie czekał na ucichnięcie sprawy, albo szybciutko (jak chorągiewka) przyjmie pozycję oskarżyciela, aby bronić swoje wątpliwe resztki godności i moralności...
                                                  Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                                                  MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

Pracuję...